Megan Fox perasan cun xD

Monday, 24 October 2011 06:26


Gedik kan minah yg dekat atas ni -,- perasan cun pulak tuu .
And jngn bgi dia goda korang semua , muka dah la mcm monyet punya bontot xD 
Buat malu jewww , org tak pndg dia pun . SS doh dia ni .


0 lovely notes

Bila nenek panggil suruh tidur

Sunday, 9 October 2011 09:37


Aku memang selalu tidur lambat ,lebih kurang dalam pukul 1 or 2 . Aku niy dahla mcm BURUNG HANTU kan ^_^ haha . Okayy, bila nenek aku pggil maknanya suruh tidur ,kira ya dah lewat malam ahh .
First aku cakap : Kejap !

Second aku cakap : Boleh sabar tak !

Third : Yela yela -,-

0 lovely notes

Umi pregnant lagi

08:06


Okayy cerita dia mcm ni , aku nmpk umi baru keluar dari tandas , then aku pun masuk la bilik umi tu . Pastu aku ckp 'kenapa umi '? pastu umi ckp la 'umi PREGNANT lagi ' OMG aku punya terkejut mcm tak percaya umi pregnant lagi haha xD shena , shia , shuhadah punyala EXCITED apatah lagi aku :D Yeahh ! aku dapat adik baru lagi , Sekarang umi baru 5 bulan ,kecik lagi perut tuu . Tunggu lagi 4 bulan dahh lahir CAHAYA MATA baru tu .Tak sabarnyaaaa ! Over betul aku niy -,- Dah ramai adik beradik aku ada :) hihihihi,kau nak satu tak ? tak bowehhhh !
  
This is our face when we hear that umi pregnant again







0 lovely notes

I miss you little brother :'(

05:55


 Hey Darwish ! akak rindu kau laa adik :'( . Mehh la datang KL dengan umi ,iqbal,shena,shia,shuhadah. Teringin nak dengar darwish menagis ,marah apa apa je la . Nanti akak belanja darwish AIS KRIM, tu kan favourite darwish kankan ? Masa akak skype dengan darwish ,darwish dok pggil nama INTAN INTAN ,alahai ~ geram aku dengar bunyi tuu :') Wuahhhhh ! IMISSYOUU BIEBER            

0 lovely notes