Umi pregnant lagi

Sunday, 9 October 2011 08:06


Okayy cerita dia mcm ni , aku nmpk umi baru keluar dari tandas , then aku pun masuk la bilik umi tu . Pastu aku ckp 'kenapa umi '? pastu umi ckp la 'umi PREGNANT lagi ' OMG aku punya terkejut mcm tak percaya umi pregnant lagi haha xD shena , shia , shuhadah punyala EXCITED apatah lagi aku :D Yeahh ! aku dapat adik baru lagi , Sekarang umi baru 5 bulan ,kecik lagi perut tuu . Tunggu lagi 4 bulan dahh lahir CAHAYA MATA baru tu .Tak sabarnyaaaa ! Over betul aku niy -,- Dah ramai adik beradik aku ada :) hihihihi,kau nak satu tak ? tak bowehhhh !
  
This is our face when we hear that umi pregnant again







0 lovely notes